Merhaba arkadaşlar merak eden arkadaşlarımıza bugün kişisel blog nedir ? sorusunun cevabını vereceğim. Bildiğimiz üzere eskiden hepimiz forum sitelerinde vakit geçirir ve sürekli olarak forum Kişisel Blogforum gezer üye olurduk. Günümüzde artık forum siteleri eski önemini kaybetmiş durumda. Artık portal tarzı siteler ve kişisel blog siteleri daha büyük bir ilgi görüyor. Çünkü insanlarımız artık kolay olanı tercih ediyor. Çünkü forum sitelerinde bizi üye yapmak için konuya cevap yazmak, linki görebilmek için üye olmak, teşekkür butonuna basmak gibi eklentiler uygulanıyor yani bunun anlamı karşılıklı bilgi anlamına geliyor. Ancak kişisel blog böyle değil 2011 yıllarından itibaren daha yoğun bir şekilde kişisel blog kullanılıyor. Çünkü kişisel blog bilgi vermek için sizden bir karşılık beklemiyor.
Sistem gayet kolay bir şekilde. Siteye giriyor istediğiniz bilgileri, linkleri rahatça görebiliyor ve isterseniz yorum yapma gereksinimi bile duymuyorsunuz. Bu şekilde internet daha eğlenceli bir hale geliyor. En önemlisi internet üzerinde herkesin istediği şey karşılanmış oluyor. Yani “aradığını bulmak” kişisel blogların gittikçe yaygınlaşmasıyla aradığınız şeyi bulmak kolaylaştı. Şimdi kişisel bloglar ne içerir size bunu açıklayalım. Kişisel blog kişinin isteğine ve ilgi alanına göre değişiyor. Mesela bu benim kişisel blogum ve ben yaklaşık 20 kategori hakkında okurlarıma karşılıksız olarak içerik sunuyorum. Kişisel blog tek bir sayfa halinde olduğu için gerçek kişisel blog yazarları sitelerine girdiği içerikleri özene bezene hazırlıyor ve okuyucalarına bunu sunmaktan mutluluk duyuyor.
Bir çok kişisel blogun en güzel özelliklerinden birisi ise günce olması. Güncel olan kişisel bloglar takipçi kazanıyor böylece okurları hergün girip “yahu bakalım bu adam bugün ne yazmış” diye merak ediyor. Bu nedenle kişisel blog ülkemizin gelişmesini de sağlıyor. Çünkü insanlara bir bakıma okumak isteği kazandırıyor ve üzerlerindeki üşengeçlik hissini ortadan kaldırıyor. Anlayacağımız üzere kişisel blog şu sıralar internet üzerinde en popüler portal olarak biliniyor. Umarım kişisel blog hakkında gerekli bilgileri edinmişsinizdir. Kendinize iyi bakın, saygılarımla

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Top