Beşiktaş'ta Teknik direktör Bilic Antalya kadrosuna İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün, Escude, Günay ve Eneramo'yu almayacak.
Sezonun ikinci devresi için hazırlıklarına 7 Ocak'ta başlayacak Beşiktaş'ta, şu anda kadroda yer alan 7 futbolcu devre arası hazırlık kampında yer alamayacak. 9-18 Ocak tarihlerinde Antalya kamp yapacak olan Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Slaven Bilic, kadrosunda düşünmediği isimleri belirledi.
7 İSİM KAMPA GÖTÜRÜLMEYECEK
NTV SPOR'da yer alan habere göre; Hırvat teknik adam, bu sezon başında Stuttgarter Kickers takımından transfer edilen kaleci Günay Güvenç, kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk'ün yanı sıra Mehmet Akgün ile Julien Escude'yi kamp kadrosuna dahil etmeyi düşünmnüyor. Ayrıca Tarık Çamdal transferine karşılık Eskişehirspor'a verilmesi düşünülen Michael Eneramo'nun da kampta yer alması beklenmiyor.
SEZER VE TORAMAN İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR
Bu futbolculardan Günay ve Mehmet Akgün'ün farklı bir takıma kiralık olarak verilmesi düşünülüyor. Kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk için de gelen teklifler değerlendirelecek.
LESCOT TRANSFERİ SON AŞAMADA
Joleon Lescott transferinde son aşamaya gelen Siyah-Beyazlılar, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Escude'nin mukavelesini karşılıklı olarak feshedebilir. Bu durum gerçekleşmezse Fransız futbolcu sezon sonuna kadar farklı bir takıma kiralık olarak verilecek.
Kadrosunda bugün itibari ile 30 futbolcu bulunan Beşiktaş'ta yeni transferler dışında 23 futbolcu Antalya kamp kadrosunda yer alacak.

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Top