İkinci yarıda büyük olasılıkla Beşiktaş formasını giymesi beklenen Ronaldinho'ya büyük ödül geldi. Brezilyalı ayrıca kendisine gönderilen İstanbul fotoğraflarına hayran kaldı.

SPOR DIŞ HABERLER
Uruguay gazetesi El Pais'in yaptığı ankette, Sambacı oyuncu 2013 yılının en iyi Güney Amerikalı Futbolcusu seçildi. Temmuz ayında Atletico Mineiro'nun ilk kez Libertadores Kupası'nı kazanmasına yardımcı olan 33 yaşındaki yıldız, Barcelona'lı Neymar ve Arjantin ekibi Newell's Old Boy forması giyen Maxi Rodriguez'i geride bırakarak ilk sırayı aldı.
'İSTANBUL'U ÇOK BEĞENDİ'
Öte yandan; Lig Tv'nin iddiasına göre, Beşiktaş, Ronaldinho'nun ağabeyi ve manajeri Assis'e dün istanbul'un heryerini gezdirdi. Assis sürekli fotoğraf çekerek Ronaldihno'ya gönderdi. Sambacı ise, "Harika. Begendim. İstanbul'da yasanır" yazdı. Ronaldinho'nun abisi Assis ile yarın ve Cuma günü de masaya oturulacak. Tarafların Cuma günü imzayı atması planlanıyor. Besiktaş su ana kadar 12.000 kombine satarken, Ronaldinho'nun transferini bitirerek geriye kalan 6.500 kombineyi de satmayı planlıyor.
KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
Ronaldinho 2002 yılında Brezilya ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamış ve 2004, 2005 Dünyanın En iyi Futbolcusu, 2005 yılındada Avrupa'nın En iyi Futbolcusu seçilmişti.

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Top